atlas-logo-1

ATLAS LOGISTIC NETWORK

Het Atlas Logistic Network werd opgericht in 1998 en is een van de pioniers van het wereldwijde exclusieve premium netwerk. Tegenwoordig geldt het als de grootste exclusieve logistieke netwerk-groep. Atlas biedt een speciaal partnerschap op strategische locaties over de hele wereld, met meerdere waarde toevoegende diensten zoals betalingsbescherming, online vrachtverzekering, contracten voor dienstverlening, …

alfa-logo-1

ALFA LOGISTICS FAMILY

De ALFA Logistics Family is het snelst groeiende niet-exclusieve netwerk van de laatste drie jaar. Met jaarlijks ruim 100 nieuwe leden is dit het toonaangevende netwerk in de sector. De ALFA Family staat bekend om de vele voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt, zoals eigen cognossementen met FMC- en MOT-registratie, betalingsfaciliteiten en betalingsbescherming tussen de leden onderling.

jctra-logo-1

JCTRANS LOGISTICS NETWORK

Jctrans.net werd opgericht in 2003 in China en concentreert zich op de versterking van de activiteiten en samenwerking tussen Chinese en intercontinentale expediteurs wereldwijd. Tegenwoordig telt JCTrans meer dan 70.000 leden in meer dan 200 landen en regio’s, onder wie verschepers, expeditiebedrijven, douaneagenten, transporteurs, etc.

WIFFA – WORLD INTERNATIONAL FREIGHT FORWARDER ALLIANCE

WIFFA is the international freight forwarding credit cooperation platform under the network of ShippingChina and also the International freight forwarding branch of China Federation of Logistics and Purchasing. WIFFA is working together with 1.100 domestic forwarders in over 110 cities. WIFFA’s leading factor is in cloud technology.